Bon Lin Middle School

Bell Schedules » Regular Day

Regular Day

Regular Day
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 8:00 AM 9:05 AM 65 min
Second Period 9:10 AM 10:05 AM 55 min
Third Period (Grades 6th and 8th) 10:10 AM 11:05 AM 55 min
Third Period (7th Grade Only) 10:10 AM 11:45 AM 95 min
Fourth Period (Grades 6th and 8th) 11:10 AM 12:45 PM 95 min
Fourth Period (7th Grade Only) 11:50 AM 12:45 PM 55 min
Fifth Period 12:50 PM 1:45 PM 55 min
Sixth Period 1:50 PM 2:45 PM 55 min
Homeroom 2:50 PM 3:00 PM 10 min